PROFILUNK

Fő profilunk szállítószalagok összeszerelése, üzembe helyezése és karbantartása.

Cégünk gyors és precíz szolgáltatást nyújt bármilyen felhasználási területen, többek között repülőtereken, logisztikai központokban és palackozó üzemekben.

Megrendelőink rendelkezésére állunk a világ bármely pontján, legyen szó Európáról, Dél-Afrikáról vagy a Távol-Keletről.Értékes tapasztalatainkat az eddigi projektjeink során megépített több ezer kilométernyi szállítószalag rendszernek köszönhetjük.

Profitunk jelentős részét minden évben visszaforgatjuk, ezáltal teret engedünk a folyamatos megújulásnak és fejlődésnek. Partnereink növekvő száma és az ő elégedettségük bizonyítja vállalatunk sikerességét és munkánk kiemelkedő színvonalát.

 

MUNKAVÁLLALÓINK

Fontos számunkra, hogy megrendelőink a lehető leggyorsabban, a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást kapják. A kiemelkedő minőséget tapasztalt, szakmailag felkészült állományunk biztosítja.

Dolgozóink igényesen, egységes munkaruhában jelennek meg a munkaterületen, ahol legjobb tudásuk szerint, a biztonságos munkavégzést is szem előtt tartva látják el feladataikat. Csoportvezetőink különböző idegennyelveket beszélnek, így a megfelelő kommunikáció minden esetben biztosított.

 

FELSZERELÉS

Dolgozóink munkavégzését több mint 30 gépjárművel és a piacon elérhető legmodernebb szerszámkészlettel (lakatos ládák, Makita szerszámgépek) biztosítjuk.

 

HÁTTÉRMUNKA

A sokrétű, összetett háttérmunkát egy motivált, szakmailag felkészült csapat végzi jól felszerelt, modern irodánkban.

 

MINKET VÁLASSZON, MERT:

  • Kialakult partneri hálózatunk a legjobb garanciánk
  • Sokéves tapasztalattal rendelkezünk
  • Akár 48 órán belül rendelkezésre állunk a világ bármely pontján
  • Megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk

 

CÉLUNK

Célkitűzésünk, hogy munkánk színvonalát továbbra is fenntartsuk, kapcsolatainkat megerősítsük, és újakat teremtsünk.