BEVEZETŐ

A Wama Mont Kft-t Csele Niko alapította 2013-ban, amely az ő vezetésével immáron világszerte elismert vállalkozássá nőtte ki magát.

PROFILUNK

Fő profilunk szállítószalagok összeszerelése, üzembe helyezése és karbantartása. Cégünk gyors és precíz szolgáltatást nyújt bármilyen felhasználási területen, többek között repülőtereken, logisztikai központokban és palackozó üzemekben. Megrendelőink rendelkezésére állunk a világ bármely pontján, legyen szó Európáról, Dél-Afrikáról vagy a Távol-Keletről.

Értékes tapasztalatainkat az eddigi projektjeink során megépített több ezer kilométernyi szállítószalag rendszernek köszönhetjük.

Profitunk jelentős részét minden évben visszaforgatjuk, ezáltal teret engedünk a folyamatos megújulásnak és fejlődésnek. Partnereink növekvő száma és az ő elégedettségük bizonyítja vállalatunk sikerességét és munkánk kiemelkedő színvonalát.

MUNKAVÁLLALÓINK

Fontos számunkra, hogy megrendelőink a lehető leggyorsabban, a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást kapják. A kiemelkedő minőséget tapasztalt, szakmailag felkészült, mintegy 150 fős állományunk biztosítja.

Dolgozóink igényesen, egységes munkaruhában jelennek meg a munkaterületen, ahol legjobb tudásuk szerint, a biztonságos munkavégzést is szem előtt tartva látják el feladataikat. Csoportvezetőink különböző idegennyelveket beszélnek, így a megfelelő kommunikáció minden esetben biztosított.

FELSZERELÉS

Munkavégzésünket az Uni-Montage s.r.o. több mint 50 gépjárműve és a piacon elérhető legmodernebb szerszámkészlete – közel 200 db lakatos láda, mintegy 1000 db Makita szerszámgép – biztosítja.

 

A gépjárműpark folyamatos karbantartását saját autószerelőnk végzi, külön erre a célra kialakított telephelyünkön. Jól felszerelt, rendezett raktárhelyiségeink gondoskodnak szerszámgépeink kifogástalan állapotáról és szerszámos ládáink megfelelő felszereltségéről.

 

HÁTTÉRMUNKA

A sokrétű, összetett háttérmunkát egy motivált, szakmailag felkészült csapat végzi jól felszerelt, modern irodánkban.

 

MINKET VÁLASSZON, MERT:

  • Kialakult partneri hálózatunk a legjobb garanciánk
  • Sokéves tapasztalattal rendelkezünk
  • Akár 48 órán belül rendelkezésre állunk a világ bármely pontján
  • Megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk

 

CÉLUNK

Célkitűzésünk, hogy munkánk színvonalát továbbra is fenntartsuk, kapcsolatainkat megerősítsük, és újakat teremtsünk.