15 ÉVE JÁRJUK EURÓPÁT

Cégünk dolgozóival már szinte Európa minden országában megfordultunk és a világ legnagyobb multinacionális vállalatainak megrendeléseire építjük a legmodernebb, automatizált szállítószalag pálya rendszereket. Ezeket a speciális rendszereket széleskörűen használják szinte minden iparágban. Legyen szó akár repülőtérről, palackozó üzemről, nemzetközi futárcég vagy webáruház elosztóközpontjáról, vagy bármilyen más felhasználási területről, a vállalatunk mindig gyors és precíz szolgáltatást nyújt.

A szolgáltatás magas színvonala mellett kiemelt szerepet tölt be a dolgozóink elégedettségének megtartása is. Ismerjük a külföldi munkával járó nehézségeket és tudjuk mennyire fontos, hogy színvonalas körülményeket biztosítsunk a kollégáknak a kint tartózkodás alatt.

 

MUNKAVÁLLALÓINK

Fontos számunkra, hogy megrendelőink a lehető leggyorsabban, a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást kapják. A kiemelkedő minőséget tapasztalt, szakmailag felkészült állományunk biztosítja. Kollégáink a világ bármely pontján rendelkezésre állnak, akár 48 órán belül.

Dolgozóink igényesen, egységes munkaruhában jelennek meg a munkaterületen, ahol legjobb tudásuk szerint, a biztonságos munkavégzést is szem előtt tartva látják el feladataikat. Csoportvezetőink különböző idegennyelveket beszélnek, így a megfelelő kommunikáció minden esetben biztosított.

 

SZERSZÁM- ÉS GÉPJÁRMŰPARKUNK

A precizitás nemcsak a szolgáltatásunk színvonalában jelenik meg. Mindezt bizonyítja a piacon elérhető legmodernebb eszközökből álló szerszámkészletünk, amely több, mint 150 db lakatos ládából és csaknem 600 db Makita szerszámgépből tevődik össze. A dolgozók igényes megjelenését egységes, minőségi munkaruhával biztosítjuk.

A bevetés helyszínére munkatársaink a cégünk saját autóival utaznak. Gépjármű flottánk csaknem 40 autóból áll. Az autók kifogástalan állapotáról, tisztaságáról és folyamatos karbantartásáról saját autószerelőnk gondoskodik, a külön erre a célra kialakított ózdi telephelyen.

Mindezeken felül kényelmes, jól felszerelt szállást biztosítunk minden kolléga számára, bárhol legyen is a munkavégzés helyszíne.

 

HÁTTÉRMUNKA

Az irodai háttérmunkát végző 10 fős csapatunknak sincs lehetetlen, kihívást nem ismerve küzdenek meg a napjainkban sok nehézséget jelentő utazási korlátozásokkal. Az ő feladatuk a nemzetközi munkát érintő adminisztrációs teendők elvégzése, ezzel megkönnyítve a külföldre utazók kiutazását. Emellett ők készítik fel a szerelőket a biztonságos és színvonalas szakmai szolgáltatásra.
Bárhonnan is érkezzen a megrendelés, a csapat megtalálja a legoptimálisabb megoldást.

 

MINKET VÁLASSZON, MERT:

  • Kialakult partneri hálózatunk a legjobb garanciánk
  • Sokéves tapasztalattal rendelkezünk
  • Akár 48 órán belül rendelkezésre állunk a világ bármely pontján
  • Megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk

 

CÉLUNK

Célkitűzésünk, hogy munkánk színvonalát továbbra is fenntartsuk, kapcsolatainkat megerősítsük, és újakat teremtsünk.